De vraag Ontwerp onze identiteit en ontwikkel een website.

Over Minded Motion

Minded Motion ziet de wereld als een grote speeltuin. Juist deze speeltuin willen zij delen met jongeren.

Minded Motion is de grootste freerun organisatie van Limburg. Ze geven lessen en workshops aan jongeren in parkour en freerunning. Een acrobatische sport die steeds populairder aan het worden is. 

Minded Motion heeft ons gevraagd gevraagd om het merk Minded Motion vorm te geven. Wij hebben de identiteit ontwikkeld inclusief de beeldtaal en het logo. Daar opvolgend is tevens de website ontwikkeld.  

Foto block

Beeldtaal

Een goede beeldtaal is belangrijk om jongeren te inspireren ook te gaan freerunnen. Ons uitgangspunt was een beeldtaal te ontwikkelen die vooral spectaculair is en die een 'urban' sfeer ademt. Wij hebben gezocht naar een manier om beeldmateriaal te schieten waarbij juist de bewegingen van de stunts goed tot zijn recht komen. Juist deze dynamische beelden maakt het een spectaculair geheel. De daadwerkelijke fotografie is verzorgd door Judith van Bergen.

Website

Aanvullend op de identiteit hebben wij de website voor Minded Motion ontwikkeld. In de website hebben gekozen voor grote fotografie om de soms nog wat onbekendere sport goed neer te zetten. Met deze beelden en de inhoud worden mensen voornamelijk geïnformeerd in wat Minded Motion doet en waar ze lessen geven.

Bezoek website
Awwwards